ADANA / KARAİSALI - 1 Nisan Yatılı Bölge Ortaokulu

1 Nisan Yatılı Bölge Ortaokulu

Çeceli mahallesi, 2083. sokak, No 2 Karaisalı/Adana
Kendine güvenen, sorunlara değil çözüme odaklanan bireyler yetiştirmek
Misyon
Öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili , kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.
Revir:1
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim olup 2 adet 5. sınıf, 2 adet 6. sınıf, 2 adet 7 sınıf ve 2 adet 8. sınıf olmak üzere toplamda 8 sınıf öğrenci eğitim öğretim görmektedir.
8:20 - 12:20-5 DERS 12-20-13:10-ÖĞLE ARASI 13:10-14:40-2 DERS
Kalorifer + klima
Ulaşım
Okulumuz Karaisalı ilçesinde stadyumunun yanında bulunan 2. Etap TOKİ binalarının arka tarafındadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz 2. Etap TOKİ binalarının arka tarafında bulunmaktadır. Okulun ön kısmında TOKİ binaları, arka ve yan kısımlarında ise boş tarla-arazi bulunmaktadır.
İl : 44 km İlçe merkezindedir.
Okulumuzda birçok spor aktivitesi aktif olarak yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler
Okulumuz geçtiğimiz yıllarda Tübitak Bilim Fuarları destekleme programına seçilmiştir.
Proje Çalışmaları
Okulumuz, E_Twinning school, Dijital Kanatlar, Gençlik ve Destek Projeleri ile Toprağa Dokun Projelerini aktif bir şekilde yürütmektedir.
Okulumuz E-Twinning projesinin aktif üyesidir.