ADANA / KARAİSALI - 1 Nisan Yatılı Bölge Ortaokulu

ADEM YÜCE - OKUL MÜDÜRÜ

1978 tarihinde Adana’nın Kozan ilçesine bağlı Akçalıuşağı köyünde doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Adana ilimizin Yüreğir ilçesine bağlı Ömer Refika Halıcılar ilk ve ortaokulunda, lise öğrenimimi ise Atatürk Lisesi’nde tamamladım. 1997 senesinde Akdeniz üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünü kazandım, iki yıl öğrenim gördükten sonra; 1999 senesinde Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümünü kazandım. 2003 yılında buradan da mezun olduktan sonra  2003-2004 Eğitim-Öğretim yılında Kozan’a bağlı Dede Mehmet Akçalı İlköğretim okulunda bir yıl ücretli Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak çalıştım. Sonraki yıllarda Seyhan ilçemizde çeşitli dershanelerde  görev yaptıktan sonra, 2007 senesinin şubat ayında Malatya İlimizin Akçadağ ilçesine bağlı Mehmet Çelik İlköğretim Okulu’na atandım burada üç buçuk sene görev yaptıktan sonra yine aynı ilçemizin Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu ve Ziya Gökalp Ortaokulu’nda 3 yıl çalıştım. 2013 senesinin Temmuz ayında iller arası isteğe bağlı tayinle ilçemiz Beydemir Ortaokulu’na atandım. Burada da bir buçuk sene boyunca Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak çalıştıktan sonra  2,5 yıl müdür yardımcılığı görevini yürüttüm. 15/09/2017 tarihinden bu yana da okulumuz müdürlüğünü yürütmekteyim.